Winkelmandje
Zoeken

Samsung Galaxy S9 en S9+ Telefoonhoesjes

Voor de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ heeft Valenta een mooie collectie lederen booklets ontwikkeld. De booklet cases van Valenta zijn van echt leer en bieden de ideale combinatie van een telefoonhoesje en een portemonnee en beschermt je telefoon tegen vallen, krassen, vuil en stof. De Valenta Booklet telefoonhoesjes passen perfect om je Galaxy S9 of Galaxy S9+ heen.

Lederen Booklet Telefoonhoezen

Aan de binnenzijde van de booklet telefoonhoes voor de Galaxy S9 en Galaxy S9+ is een vakje voor een pas of visitekaartje en handige uitsparingen zorgen ervoor dat alle knoppen en poorten goed bereikbaar zijn. Tevens is er een opening voor de camera en flitser aanwezig zodat je die gewoon kunt blijven gebruiken. De case kan dusdanig worden opengeklapt dat het ideaal wordt om films te kijken. Door het gebruik van een transparante hard case is je geliefde telefoon volledig zichtbaar.

Houdt je nieuwe Samsung Galaxy S9 netjes met de speciaal voor deze toestellen ontwikkelde booklets van Valenta.

Diverse telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S9

Naast de speciale booklets heeft Valenta ook diverse pouches en pocket telefoonhoesjes die geschikt zijn voor je nieuwe Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+. Voor de volledige collectie klik je hier.