Winkelmandje
Zoeken
 

Valenta Back Cover Telefoonhoesjes

We got Your Back!

Heb jij al een van de Back Covers van Valenta? De nieuwe Valenta Back Cover case is vanaf nu verkrijgbaar en beschikbaar in drie varianten: de Back Cover Classic, Back Cover Classic Luxe en de Back Cover Classic Style.

De back cover telefoonhoesjes bieden een optimale bescherming van de smartphone. De Valenta Classic Back Cover case is gemaakt van soepel, echt leder. Handige uitsparingen zorgen ervoor dat alle knoppen en poorten goed bereikbaar zijn. Tevens is er een opening voor de camera en flitser aanwezig zodat je die gewoon kunt blijven gebruiken. De Classic Luxe editie beschikt tevens over een extra vakje voor een pasje of een visitekaartje. De Back Cover Classic Style kan dusdanig worden opengeklapt dat het ideaal wordt om films te kijken. De Back Cover is verkrijgbaar voor de iPhone 5/5S/SE, iPhone 6S en de Samsung Galaxy S7 & S7 Edge!

Valenta Back Cover Classic
De Valenta Classic Back Cover case biedt optimale bescherming van je smartphone.
De Valenta Classic back cover case is gemaakt van soepel echt leder. Handige uitsparingen zorgen ervoor dat alle knoppen en poorten goed bereikbaar zijn. Tevens is er een opening voor de camera en flitser aanwezig zodat je die gewoon kunt blijven gebruiken.

Valenta Back Cover Classic Luxe
De Valenta Classic Luxe Back Cover case is de ideale combinatie van een phone case en portemonnee. De back cover case biedt een optimale bescherming van je smartphone. De Valenta Classic back cover case is gemaakt van soepel echt leder. Handige uitsparingen zorgen ervoor dat alle knoppen en poorten goed bereikbaar zijn. Tevens is er een opening voor de camera en flitser aanwezig zodat je die gewoon kunt blijven gebruiken.

Valenta Back Cover Classic Style
De Valenta Classic Style case is de ideale compacte cover met een lederen voering die bescherming biedt aan je display tegen krassen en stof. De Valenta Classic back cover case is gemaakt van soepel echt leder. Handige uitsparingen zorgen ervoor dat alle knoppen en poorten goed bereikbaar zijn. Tevens is er een opening voor de camera en flitser aanwezig zodat je die gewoon kunt blijven gebruiken. De case kan dusdanig worden opengeklapt dat het ideaal wordt om films te kijken.