Winkelmandje
Zoeken

De Premium telefoonhoesjes!

Valenta staat bekend om haar passie voor leer. De Valenta telefoon cases zijn handgemaakt om een perfecte pasvorm, maximale bescherming en verlenging van het toestel te garanderen. Het gebruik van eersteklas, echt leder en het oog voor detail staan garant voor langdurige tevredenheid. Door deze grote passie voor telefoons en leder komt Valenta nu met een nieuwe collectie telefoon cases: De Valenta Premium!

De Valenta Premium zijn een hoogstaande collectie telefoon cases met een eersteklas design en gemaakt met echt leer van excellente staat. De Premium cases bevatten, naast een mooi design, ook anti-RFID protectie materialen, waardoor de bankpassen in de houders volledig beschermd blijven tegen skimmen!

The telefoonhouders in de Booklet Premium modellen hebben zachte zijkanten van TPU die de mogelijkheid geven om de telefoon op frequente basis uit de Premium case te halen. De Premium telefooncases hebben daarnaast een video-stand waardoor het nog makkelijker wordt om overal je favoriete films te bekijken.

Valenta Booklet Premium Rose en Gold

De Valenta Premium collectie zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en bruin, maar heeft ook twee nieuwe kleuren: Goud en Roze! De Valenta Booklet Premium Rose en Gold hebben speciale straps voor de finishing touch.