MagSafe

MagSafe

Ga door met lezen

Lezen MagSafe 2 minutes Volgende Leer

MagSafe? Wat is dat nu precies?

MagSafe is een technologie die oorspronkelijk werd geïntroduceerd door Apple in 2006 als een manier om de veiligheid en betrouwbaarheid van hun laptopladers te verbeteren. Het was ontworpen om de stekker van de laptop los te maken als er te veel druk op werd uitgeoefend, om te voorkomen dat de laptop van een tafel zou worden getrokken als iemand per ongeluk aan de kabel zou trekken.

In 2020 bracht Apple de MagSafe-technologie opnieuw uit voor hun iPhone 12-serie. In tegenstelling tot de vorige MagSafe-technologie, die een fysieke connector op de laptop vereiste, maakt de nieuwe MagSafe-technologie gebruik van magneten om de iPhone op te laden en te bevestigen aan een reeks accessoires.

De MagSafe-lader voor de iPhone 12 is ontworpen om naadloos op de achterkant van de iPhone te klikken. Het maakt gebruik van magneten om de lader op zijn plaats te houden en zorgt ervoor dat de oplader op de juiste manier is uitgelijnd om de maximale oplaadsnelheid te bereiken. De MagSafe-lader ondersteunt een maximale laadsnelheid van 15 watt, wat sneller is dan de meeste draadloze opladers die momenteel op de markt zijn.

Naast de MagSafe-lader heeft Apple, maar ook Valenta ook een reeks MagSafe-accessoires uitgebracht, waaronder hoesjes, portemonnees en docks. Deze accessoires maken ook gebruik van de magnetische bevestiging van de MagSafe-technologie om zich aan de iPhone te hechten. Hierdoor kunnen gebruikers hun telefoon eenvoudig opladen en accessoires bevestigen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat hun telefoon per ongeluk van de oplader of het accessoire wordt getrokken.

De Valenta hoesjes met MagSafe, zijn voorzien van de juiste magneten, zodat diverse MagSafe accessoires perfect werken. Ook hebben wij een MagSafe wallet, die RFID beschermt is, en ook als video stand kan gebruiken voor je Smartphone.

Heb je geen Smartphone met MagSafe, of heb je een Android? Geen probleem! Met de MagSafe sticker van Valenta, maak je alle telefoons die draadloos laden ondersteunen werkend!