Wie zijn wij
Wij zijn Sander & Natascha Vos en zijn de eigenaars van Valenta. In 1998 getrouwd en altijd al beide ondernemers willen worden. In 2002 kregen wij die kans om samen een bedrijf te starten. Samen met onze ouders zijn wij begonnen, vanuit hun huis, met de garage als logistiek centrum en de keukentafel als ons bureau en een opgroeiende kleuter. 

In 2002 waren telefoonhoesjes helemaal niet populair en trendy. Daarnaast waren de telefoonhoesjes grotendeels van slechte kwaliteit. Toen wij Valenta startte met een producent uit de Oekraïne zagen wij een kans om een betere kwaliteit te maken.

Na een grondig marktonderzoek te hebben gedaan, bleek dat er wel degelijk behoefte was aan een betere kwaliteit en een mooier design. Een jaar later lagen onze Valenta hoesjes in 150 winkels en puilde de garage en de slaapkamers uit van de hoesjes. We werden groter, zodoende moesten we nieuwe stappen nemen door te verhuizen naar een bedrijfspand. Wat een leuke spannende nieuwe fase.

Mobile Lifestyle
In 2008 kwam Apple met de iPhone 3G en zijn we zo hard gegroeid door onze insteekhoesjes oftewel Pockets. Vandaag de dag is de concurrentie moordend maar wij blijven dicht bij ons hart en blijven altijd door ontwikkelen. Onze visie is om een merk te zijn voor je ‘mobiele levensstijl’. Bijna iedereen heeft een Smartphone, Tablet of Laptop. Wij willen ervoor zorgen dat je functionele, prachtige accessoires hebt om je apparaten te beschermen en tegelijkertijd je te identificeren met de mooie producten.

Meer dan alleen een merk
Met onze enorme schat aan kennis in kwaliteit, design, productie en ons wereldwijde netwerk in sales bieden wij een uniek concept aan de consument, retailer, distributeur en zakelijke klanten. Naast onze expertise zijn wij nog veel meer dan alleen een merk. Door onze positieve kijk en passie op het leven, proberen wij ook iets terug te geven aan de mensheid, door het ondersteunen van goede doelen. Onze focusgroep zijn de armen, weduwen en de wezen. Dit is wat ons werkelijk drijft.

Onze droom is dat Valenta bekend zal zijn bij iedere consument.