Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Via de mail houden we je op de hoogte. Via je account kun je de bestelling ook volgen. Ga hiervoor naar je account en vervolgens naar 'Mijn Orders'.

Bestellingen die worden gedaan op werkdagen (ma - do) voor 16:00 uur worden doorgaans dezelfde dag verzonden. De bestellingen op vrijdag worden tot 14:00 uur verwerkt. Bestellingen die worden gedaan in het weekend en op feestdagen zullen op de eerstvolgende werkdag worden verzonden. Verzending naar België en Duitsland kan 2-4 dagen duren. Houdt rekening met vertraging in de drukkere periodes, zoals vakanties en speciale feestdagen.

Volgens de website is mijn bestelling verzonden. Ik heb deze echter nog niet ontvangen.
We doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Staat de status van de verzending langer dan drie dagen op ‘Afgeleverd’? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik heb niet alle producten uit mijn bestelling ontvangen.
In de status van je bestelling zie je wanneer de artikelen zijn verzonden. Zijn alle artikelen op dezelfde dag verzonden, maar heb je niet alle producten die je besteld hebt ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een mail met uw opmerking.